Στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Κωνσταντίνου Μίχαλου με τίτλο «Ίδε ο άνθρωπος», στη Γκαλερί Art Πρίσμα ( Φωτορεπορτάζ ).Ευφυώς κατασκευασμένες εικόνες που ξεμπλοκάρουν τις αισθήσεις του θεατή, παραδίδοντας τον στην πολυτέλεια της απόλυτης ελευθερίας, εντός των ορίων του άψυχου καμβά αλλά και εκτός αυτών.

Δηλώνει λάτρης της απεραντοσύνης της παλέτας. Δουλεύει το χρώμα οργασμικά,  αποδίδοντας διαπεραστικές πομπώδεις εκρήξεις με μάζες ακρυλικών, αφήνοντας πάντοτε χώρο γι’ αυτό που είναι το επίκεντρο της δουλειάς του.
Αποχρώσεις μοναδικές, που σπάνια βλέπεις σε καμβάδες, εκτοξεύουν τον άνθρωπο και την υπόστασή του όπως τη γνωρίζουμε, αλλά κυρίως, όπως θα θέλαμε να τη δούμε.

«Ίδε ο άνθρωπος», στη Γκαλερί Art Πρίσμα στον Πειραιά, της Νατάσσας Θωμάκου, σε επιμέλεια της Μαρίνας Κανακάκη από τις 3 έως και τις 25 Φλεβάρη, ξεδιπλώνοντας το σεντόνι της δημιουργίας μέσα από 20 περίπου ζωγραφικά έργα ( μικτής τεχνικής, διαφόρων διαστάσεων ) ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εξιστορεί και διαβαίνει ξανά εικαστικούς δρόμους με έντονα ανθρωποκεντρικά χαρακτηριστικά. 

Γκαλερί Art Πρίσμα
Κουντουριώτου 187
18535, Πειραιάς
6906409125
2104296790


Αξίζουν την προσοχή