Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην Παπαμάρκου παράλληλες και συμπληρωματικές δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης του Βασίλη Καρκατσέλη «Έργα που ταχυδρομήθηκαν ( mail art )».

 Η ημέρα περιλαμβάνει δύο παράλληλες αλλά και συμπληρωματικές δράσεις.

Ο χώρος τέχνης ΆΘΩΝΟΣ ART SPACE, Παπαμάρκου 25, Πλ. Άθωνος, Θεσσαλονίκη, αυτό το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 11.30, στο πλαίσιο της έκθεσης που φιλοξενεί «Έργα που ταχυδρομήθηκαν ( mail art )» του Βασίλη Καρκατσέλη, θα αλλάξει την εμφάνιση της Παπαμάρκου.

 

Α) Θα παρουσιαστεί μία ισχυρή αντιπροσωπεία έργων τέχνης που ταχυδρομήθηκαν στο πλαίσιο της «1ης Διεθνούς Συνάντησης του ελληνικού FLUXUS», μία διοργάνωση του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ( www.fkth.gr ) και του Atelier Stamenitis.

 

Τα έργα που θα παρουσιαστούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον (για κοινό και καλλιτέχνες) καθώς όχι μόνο αντιπροσωπεύουν διαφορετικές φόρμες, υλικά, τεχνικές και μέσα, αλλά είναι και πρωτότυπα ( όχι αντίγραφα ).

 

Β) Θα πραγματοποιηθεί από τον καλλιτέχνη εργαστήριο κατασκευής σφραγίδων, σφραγίδες με τις οποίες σφραγίζουμε τα έργα μας και τους φακέλους με τους οποίους τα φυλάσσουμε ή  αποστέλλουμε, δίνοντάς τους μοναδικό προσωπικό και πάντα επίκαιρο στυλ και χαρακτήρα.

 

Η έκθεση και το εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν υπαίθρια στον πεζόδρομο της

Παπαμάρκου 25, Πλ. Άθωνος στη Θεσσαλονίκη.

 

Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν.

 

Info:

ΆΘΩΝΟΣ ART SPACE, Παπαμάρκου 25, Πλ. Άθωνος, Θεσσαλονίκη

https://www.facebook.com/%CE%86%CE%98%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A3-ART-SPACE-2061207070774871

 

Για διευκρινήσεις: Καρκατσέλης Βασίλης τηλ 6942 860 890