Το Urban Lovers, το event “ύμνος” για την street art επιστρέφει στις 5, 6 και 7 Ιουλίου!

To event που αναδεικνύει την τέχνη της πόλης καλεί και πάλι όλους τους Αθηναίους που λατρεύουν την street art να εξερευνήσουν τον παλμό της Αθήνας μέσα από ένα event – ύμνο – για την αστική κουλτούρα.

Το Urban Lovers, το μεγαλύτερο street art event της πόλης επιστρέφει για τρεις συνεχόμενες ημέρες (Τρίτη 5, Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Ιουλίου) στο νέο creative hub, το Metaphor Athens!

 

Εννιά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής street art, συγκεκριμένα o Yiakou, ο Αλέξανδρος Κελέκης, o Bran, το Βατόμουρο, η Chrysolie, o Jola, o Gospel, η Nique και ο Soteur θα βρεθούν στο Metaphor Athens για να δημιουργήσουν επί τόπου και μπροστά στο κοινό δικά τους stencil και graffiti έργα σε μεγάλους καμβάδες που θα καλύψουν τους τοίχους του νέου creative hub της πόλης που βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη.

 

Το εορταστικό τριήμερο αφιερωμένο στην πόλη και τους ανθρώπους της πέρα από τις live street art δημιουργίες των πλέον καταξιωμένων street art δημιουργών φιλοξενεί μία urban έκθεση φωτογραφίας εμπνευσμένη και αφιερωμένη στην ζωή της πόλης.

 

Πιο συγκεκριμένα μέσα από ανοιχτό κάλεσμα θα επιλεχθεί και θα παρουσιαστεί η δουλειά 20 νέων φωτογράφων οι οποίοι έχουν αποτυπώσει μέσα από το φωτογραφικό τους φακό την δική τους ματιά στην πόλη εστιάζοντας στις όμορφες και ξεχωριστές πτυχές της.

 

Στο φετινό Urban Lovers οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Starbucks Chilled Classics (Cappuccino και Frappuccino Caramel) που ανανέωσαν την συσκευασία τους αλλά διατήρησαν την ίδια φανταστική γεύση που μπορείς να απολαύσεις on the go.

 

Eπίσης, ο street artist Yiakou θα κάνει live customisation των αγαπημένων σου Disruptor της FILA μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο γεμάτο urban fashion vibes.

 

 

 

 

Την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Ιουλίου η Pepsi θα στήσει το αγαπημένο πλέον Pepsi Challenge, την πιο iconic τυφλή γευστική δοκιμή του καλοκαιριού, προκαλώντας τους θαρραλέους να τολμήσουν, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν το αγαπημένο τους αναψυκτικό cola, με μόνο κριτήριο την γεύση!

 

Tέλος, το Urban Lovers κλιμακώνεται με ένα μεγάλο dance party με διαφορετικό DJ για την κάθε βραδιά! Από το πιο ρυθμικό street party δεν θα μπορούσε να λείπει η ABSOLUT η οποία θα συνοδεύει τα χορευτικά beats και τις street art δημιουργίες με μοναδικά καλοκαιρινά cocktails!

 

All you need is (Urban) Love.

Ενημερωθείτε για τα νέα του εορταστικού τριημέρου μέσα από το facebook event
https://www.facebook.com/events/441921594432532 ή από το ozonweb.com

 


 

Πληροφορίες:

Τοποθεσία:  Metaphor Athens,  Δορυλαίου 10, Πλατεία Μαβίλη

Διάρκεια Urban Lovers: Τρίτη 5, Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Ιουλίου

Ώρες προσέλευσης: 16:00 με 00:00

Είσοδος: Δωρεάν

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ελπινίκη Παπαδοπούλου

E-mail: pr@οzonweb.com , Τ:6948739494

 

 

 

 

Αξίζουν την προσοχή