Λέμε ΟΧΙ σε κάθε ρατσιστική αντικοινωνική πρακτική που έχει ως στόχο να βλάψει την Τέχνη.

Ενάντια στον κοινωνικό ρατσισμό

Η Τέχνη ενώνει και δε διαχωρίζει, δημιουργεί και δεν καταστρέφει, γκρεμίζει τα στερεότυπα και συντάσσεται στο πλευρό της κοινωνικής ειρήνης και προόδου.

 

Μποϋκοτάρουμε κάθε είδους εκδήλωση που προωθεί τον φασισμό και τον κοινωνικό ρατσισμό, τον διαχωρισμό σε ομάδες δήθεν «υγιών» ατόμων και μη, ειδικά εκδηλώσεις που ως πρόσχημα έχουν την παραγωγή και παρουσίαση Τέχνης.

 

Η επίδειξη πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων και υγειονομικής κατάστασης των πολιτών είναι πράξη παράνομη και ρατσιστική, έρχεται σε αντίθεση με τις ατομικές ελευθερίες, το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων και μετατρέπει την κοινωνία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου.

 

Η κατάφορη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των νόμων και των διατάξεων του Συνταγματικού Δικαίου θα μας βρίσκει πάντοτε αντίθετους και θα μποϋκοτάρουμε δημόσια και με κάθε μας ενέργεια, εκδηλώσεις και συμβάντα που προτρέπουν τους πολίτες να γίνουν όργανα ενός κράτους που παρανομεί συλλήβδην εις βάρος τους.

 

Γνωρίζοντας την πραγματικότητα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και με αναντίρρητο δεδομένο την ανεπάρκεια των πειραματικών εμβολίων που πλασάρουν οι δημόσιοι πωλητές φαρμάκων, μα και τον ψυχολογικό πόλεμο που υφίστανται οι πολίτες προκειμένου να υποβληθούν με το ζόρι σε ιατρικές πράξεις – επί της ουσίας πειράματα – προκειμένου να επιτευχθεί η ψευδεπίγραφη ανοσιακή κάλυψη του πληθυσμού, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως η προτροπή του κράτους και των εκπροσώπων του «ειδικών» σε πράξεις αντίθετες προς την διατήρηση της υγείας ή διατάραξη της ήδη υπάρχουσας των πολιτών, αποτελεί επιβολή βασανιστηρίων ναζιστικής προέλευσης και λογικής.

 

Γι’ αυτούς τους λόγους η ιστοσελίδα μας δηλώνει δημόσια την πρόθεσή της να δημοσιεύει και να κοινοποιεί κάθε εκδήλωση Τέχνης που στόχο έχει τον διαχωρισμό των κοινωνικών ομάδων και τη δημιουργία διχαστικών δεδικασμένων μετατρέποντάς τα σε καθεστώτα ολοκληρωτικού χαρακτήρα.

 

Θα διαφυλάξουμε και θα προωθήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματα όλων των πολιτών δίχως διαχωρισμούς, των ανθρώπων που αγαπούν την Τέχνη και πασχίζουν για τη διάδοση και την πρόοδο της, ενώ αντίθετα θα στραφούμε ενάντια σε κάθε φασιστική και ρατσιστική πρακτική που θέλει να επιβάλλει μια μερίδα άρρωστων ουσιαστικά εγκεφάλων.

 

Τέλος, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας εξηγήσει κάποιο απ’ τα μεγάλα τζιμάνια των Αισχυλείων, τη στιγμή που οι περισσότερες εκδηλώσεις γίνονται σε ανοικτούς και μεγάλους ευάερους χώρους της πόλης, γιατί επιβάλλουν τέτοιου είδους μέτρα;

 

Ζώης Σπ. Κουτρούλης 
Διαχειριστής

 

Διαβάστε επίσης Ρατσιστικά μέτρα κατά υγιών πολιτών και χώροι Τέχνης

 

 

Αξίζουν την προσοχή