Ο Απόστολος Χαντζαράς (APOS) στην Spetses Gallery Akroproro

Έκθεση ζωγραφικής

 

Η Gallery Akroproro στις Σπέτσες καλεί φέτος τον ζωγράφο Απόστολο Χαντζαρά, έπειτα από δυο παλαιότερες συνεργασίες και προσωπική φιλία μέσα στα χρόνια, σε μία έκθεση αναδρομικής διαδρομής της γνωριμίας τους, με έργα του ζωγράφου από την περίοδο που γνωρίστηκαν έως σήμερα.

 

Στην έκθεση αυτή το κοινό θα δει έργα σε νωπογραφία, μονοτυπίες, ελαιογραφίες, μικτής τεχνικής. Τα έργα αυτά επιλέχθηκαν από τον Δημήτρη Κορυζή ιδιοκτήτη του Ακρόπρωρο στις ώρες της συνύπαρξης τους στο εργαστήριο του ζωγράφου τα οποία δημιουργήθηκαν σε όλο αυτό το διάστημα της γνωριμίας τους.

 

Ο ζωγράφος θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει νέα έργα στο νησί των Σπετσών στο χρόνο των επισκέψεων του εμπνεόμενος από αυτό. Τα έργα που θα δημιουργηθούν στο διάστημα αυτό θα εκτεθούν στον χώρο διατηρώντας τη δημιουργική αυτή πορεία.

 

Κατά τη θερινή περίοδο θα πραγματοποιηθεί επίσης ομαδική έκθεση σημαντικών καλλιτεχνών φίλων του ζωγράφου καθώς και νέων ταλαντούχων συνεργατών.

 

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει το ζωγράφο, Απόστολο Χαντζαρά, στο ιστορικό κτίριο

των Σπετσών, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς και την αναμενόμενη ομαδική

έκθεση.

 

Ο Apos στο Akroproro θα είναι φέτος πολλές φορές στις Σπέτσες. Η εκκίνηση των δραστηριοτήτων του APOS in Akroproro innovative art space θα γίνει το Σάββατο 16.7.2022 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

 

 

 

Αξίζουν την προσοχή