«Στήνοντας» την ομαδική εικαστική έκθεση Νόστιμον ήμαρ. The making off… ( Φωτορεπορτάζ / Video ).

Διάρκεια έκθεσης: 
8 Οκτωβρίου 2018 – 31
Οκτωβρίου
 2018

Η έκθεση Νόστιμον Ήμαρ εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στον χώρο του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 87, Νέα Σμύρνη.

Στην έκθεση συμμετέχουν 33 εικαστικοί καλλιτέχνες, με έργα απ’ όλο το φάσμα των Καλών Τεχνών. Οι επιμελήτριες – Ιστορικοί Τέχνης Ευαγγελία Καϊράκη και Μαρία – Μόσχα Καρατζόγλου πλαισίωσαν τα μόνιμα εκθέματα του Μουσείου με τα έργα της έκθεσης Νόστιμον Ήμαρ, τοποθετώντας τα και στα τρία επίπεδα του Μουσειακού χώρου ( ισόγειος χώρος, 1ος και 2ος όροφος ) δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή περιπλάνηση, μια μνημειακή ιστορική αναδρομή, στους τόπους και τους χρόνους όπου έζησαν και δημιούργησαν οι πρώτοι κάτοικοι της σημερινής Νέας Σμύρνης, προερχόμενοι από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας.

Λίγες ώρες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης βρεθήκαμε στη Νέα Σμύρνη και το Ψηφιακό Μουσείο, προκειμένου να παρακολουθήσουμε από κοντά το «στήσιμο» της έκθεσης από τις επιμελήτριες. Δέχτηκαν να μας μιλήσουν για όλα όσα αφορούν την έκθεση, τους συντελεστές, τα έργα, τους δημιουργούς τους, την αφορμή για τη δημιουργία του project, και με μεγάλη μας χαρά καταγράψαμε τα όσα είχαν να μας πουν.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου 2018 και είναι επισκέψιμη για το κοινό μέρες και ώρες λειτουργίας του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης & Νέας Σμύρνης με ελεύθερη είσοδο.


«Νόστιμον ήμαρ»: Ομαδική εικαστική έκθεση στο ψηφιακό μουσείο Νέας Σμύρνης.

Αξίζουν την προσοχή