Ε’ εργαστήριο ζωγραφικής Α.Σ.Κ.Τ.: «ΕΠΙΛΟΓΕΣ 4» στη Φωκίωνος Νέγρη 16 έως και τις 9 Ιουνίου. ( Φωτορεπορτάζ )

Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου στη αίθουσα της Φωκίωνος Νέγρη 16 η ομαδική εικαστική έκθεση «ΕΠΙΛΟΓΕΣ 4» του Ε’ εργαστηρίου ζωγραφικής της Α.Σ.Κ.Τ., με έργα φοιτητών του.
Μιχάλης Μανουσάκης – Κώστας Τσώλης

Το Ε’ εργαστήριο ζωγραφικής αποτελεί εκκολαπτήριο παραγωγής ταλαντούχων εικαστικών καλλιτεχνών, που διακρίνονται για την ευρύτητα της δημιουργικής τους σκέψης, την ελευθερία έκφρασης μέσα από την ποικιλία των τεχνικών και των υλικών που χρησιμοποιούν, καθώς και τη συνέπεια που προβάλλεται μέσα από τις περιοδικές παρουσιάσεις το έργου τους.

Ο διευθυντής του εργαστηρίου καθηγητής Μιχάλης Μανουσάκης αλλά και ο συνεργάτης του Κώστας Τσώλης έχουν δημιουργήσει μια κοινότητα εικαστικής εκπαίδευσης, που εμπνέεται κυρίως από την αγάπη τους για το αντικείμενο που με θέρμη υπηρετούν. Το έργο τους είναι αναμφισβήτητα ιδιαίτερα σημαντικό.
Οι φοιτητές και οι τελειόφοιτοι που συμμετέχουν στην έκθεση «ΕΠΙΛΟΓΕΣ 4» αποδεικνύουν πως ο επαγγελματισμός είναι κάτι το οποίο αποτελεί ζητούμενο αλλά και βασική προϋπόθεση, για να υπάρξει ομαλή μετάβαση από το εργαστήριο στο πολλές φορές αφιλόξενο περιβάλλον της ελεύθερης αγοράς, όπου θα κληθούν οι απόφοιτοι μετά το πέρας των σπουδών τους να σταδιοδρομήσουν.
Το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα τους εμπνευστές και δημιουργούς, βλέποντας έργα με μεγάλο βάθος πεδίου, υψηλό βαθμό επιμελητικής προσέγγισης αλλά και αισθητικής  αξίας.
Σωτήρης Φέλιος – Μιχάλης Μανουσάκης – Κορνήλιος Γραμμένος
Η αίθουσα της
Φωκίωνος Νέγρη 16 παρουσιάζει μια ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλοστημένη
έκθεση, σε συνεργασία με το ίδρυμα «Η άλλη Αρκαδία» αλλά και την Α.Σ.Κ.Τ.  την οποία μπορούν όλοι να επισκεφθούν με
ελεύθερη είσοδο έως και τις 9 Ιουνίου 2019.
Περισσότερες
πληροφορίες ΕΔΩ