« Μικρά Ζωγραφικά Έργα 2020 – 2021 » από τον Εικαστικό Κύκλο Sianti

Επισκεφθείτε την έκθεση διαδικτυακά

 

Διάρκεια έκθεσης: 19 Δεκεμβρίου 2020 – 31 Ιανουαρίου 2021

 

O Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery στο τέλος μίας δύσκολης αλλά άκρως δημιουργικής χρονιάς, διοργανώνει την έκθεση-θεσμό, τα «Μικρά Ζωγραφικά Έργα 2020» δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φιλότεχνους να θαυμάσουν και να αποκτήσουν έργα μικρών διαστάσεων αλλά μεγάλων δημιουργών.

 

Με απλά βήματα (https://ikastikos-kiklos.com/click-away-έτοιμοι ) και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες για τις αγορές μπορούν όλοι να κάνουν και φέτος τα δώρα  στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

 

Παν. Σιάγκρης

 

Στην έκθεση, που αποτελεί πλέον παράδοση για την γκαλερί μας, παρουσιάζονται έργα, τα περισσότερα διαστάσεων 30Χ30 εκ., νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών με στόχο να γεμίσουν τις μέρες των εορτών  με χρώματα και ευχές.

Συμμετέχουν 20 εικαστικοί με παλαιότερα αλλά και νέα έργα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκθεση.

Αυτή η ξεχωριστή «συνεύρεση» των ζωγράφων, που αποτελεί θεσμό για τις εορταστικές ημέρες, δίνει άλλη διάσταση στην έννοια του «εικαστικού δώρου» για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

 

Κων. Τόλης

 

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά, όμως, η μαγεία τους μας υπενθυμίζει όσα όμορφα μπορούμε να κάνουμε.

Θα τιμήσουμε και φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων δείχνοντας τη στήριξή μας σε όσους ζουν σε δύσκολες συνθήκες και θα απλώσουμε το χέρι σε όσους το χρειάζονται.

 

 

Θαν. Λάλας

 

Έτσι, η γκαλερί μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δείχνει την αγάπη της στα Παιδικά Χωριά SOS  δίνοντας το 5% των εσόδων από την κάθε πώληση που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου 2021.

Ο καθένας από εσάς με κάθε αγορά θα λαμβάνει μια προσωπική επιστολή από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος με το μέρος των χρημάτων που προσφέρατε σε αυτή την προσπάθεια.

Εσείς προσφέρετε την στήριξή σας κι εμείς την υλοποιούμε δίνοντας ένα μέρος της στα παιδιά!

Ας κάνουμε τη δύσκολη καθημερινότητα αυτών των παιδιών λίγο πιο εύκολη γεμίζοντάς την με χαμόγελο και ελπίδα να ζήσουν τα όνειρά τους.

 

Δημ. Κούκος

 

Συμμετέχουν οι ζωγράφοι : Cacao Rocks, Αντωναρόπουλος Χρήστος, Βαλυράκης Γιάννης, Βενιός Μάρκος, Κούκος Δημήτρης, Λάλας Θανάσης, Μπελιβανάκη Λίλα, Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη Μίνα, Παπαϊωάννου Χριστίνα, Πέρρος Βασίλης, Ράγκου Ράνια, Σιάγκρης Παναγιώτης, Σόρογκας Σωτήρης, Σπάρταλης Άγγελος, Σπυριούνης Κώστας, Σταθόπουλος Γιώργος, Τόλης Κωνσταντίνος, Χανιώτη Δήμητρα, Χαντζαράς Απόστολος, Χάρος Μανώλης

 

« Μικρά Ζωγραφικά Έργα 2020-2021 », Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery

Επιμέλεια έκθεσης: Σιαντή Βασιλική

 

 

Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery

Βασ. Αλεξάνδρου 2 και Μιχαλακοπούλου, Αθήνα (Πίσω από την Εθνική Πινακοθήκη)

Τηλ: 210 7245432

Email:  info@ikastikos-kiklos.com

Web: https://ikastikos-kiklos.com/έκθεση-μικρά-ζωγραφικά-2020-2021/

 

Γ. Σταθόπουλος

 

Αξίζουν την προσοχή