Συμμετοχή της Gallery Art Prisma στη διαδικτυακή ART ATHINA 2021

Διάρκεια Έκθεσης 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Εγκαίνια 5 Νοεµβρίου, 20.00 µ.µ.

 

Από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα εκτεθούν τα έργα της Virtual Art Athina 2021 που αποτελούν µέρος της συνολικής διοργάνωσης, φιλότεχνοι θα έχουν τη δυνατότητα  να επισκεφθούν και να δουν από κοντά τα έργα, στο χώρο της Gallery Art Prisma αλλά και να επισκεφθούν και το ηλεκτρονικό µας περίπτερο.

 

Η Gallery Art Prisma παρουσιάζει ιδιαίτερα έργα ζωγραφικής µε δυναμική αλλά και µε πολλούς σύγχρονους προβληματισμούς, µια σύγχρονη εικαστική συνομιλία που ξεκινάει από τον ρεαλισμό έως την αφαίρεση.

 

Το φιλότεχνο κοινό θα περιηγηθεί και θα ανακαλύψει την εικαστική ταυτότητα του κάθε καλλιτέχνη, θα αφουγκραστεί τις ανησυχίες του για το περιβάλλον, για την φθορά της φύσης, αλλά και για την ομορφιά της.

 

Αλλά θα περιηγηθεί και σε εξπρεσιονιστικές φιγούρες όπου το φως τρυπάει τα σωθικά και τον αµφιβληστροειδή του µατιού του καλλιτέχνη, ενώ φιγούρες µε έντονη χρωµατική παλέτα δίνουν µια ευχάριστη ατµόσφαιρα και αύρα στην έκθεση.

 

Συνέπεια, ποιότητα, ρομαντισμό, πάθος, νοσταλγία σε αφηρηµένες συνθέσεις που επιβάλλονται µε την ένταση, και την πυκνότητα των χρωματικών σχηµατισµών, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον στοχαστικό εικαστικό αποτέλεσµα.

 

 

 

 

Συµµετέχουν οι καλλιτέχνες:

 

ΛΙΛΑ ΠΑΠΟΥΛΑ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΤΣΟΛΑΚΟΣ – ΜΑΡΙΤΑΣΑ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗ – ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕΖΕΝΙΑ – ΒΑΣΩ ΠΟΥΡΙΔΟΥ – ΑΘΗΝΑ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Διάρκεια Έκθεσης 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

 

Ώρες Λειτουργίας

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΡ-ΠΕΜ-ΠΑΡ 10:30 – 15:00 & 18:00 – 21:00

TET-ΣΑΒ 10:30 – 15:00

 

 

Κουντουριώτου 187, Πειραιάς

ΤΗΛ.: 210 4296790

www.galleryartprisma.gr
www.facebook.com/ArtPrisma
e-mail: artprisma1957@gmail.com