Καλοκαίρι στις Σπέτσες… Γοργόνες, Άνεμοι, Λουλούδια, Θάλασσα, Έρωτας στη Gallery Akroproro

Ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό εργαστήρι…

 

Η Gallery Akroproro στις Σπέτσες συνεχίζει τον μήνα Αύγουστο και Σεπτέμβριο την συνεργασία της με τον ζωγράφο Απόστολο Χαντζαρά (APOS), προσκαλώντας 4 ακόμη καλλιτέχνες σε μια ομαδική έκθεση ζωγραφικής και επιλεγμένων κοσμημάτων.

 

Ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό εργαστήρι όπου οι φίλοι και συνεργάτες του καλλιτέχνη Γιώργος Σταθόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος, Ηλιάνα Μπαφέρου και Celine Sousson μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του εργαστηρίου του APOS, σε ένα χώρο τέχνης στο νησί.

 

 

Στην έκθεση αυτή το κοινό μπορεί να δει έργα ακρυλικά, νωπογραφίες, μονοτυπίες, ελαιογραφίες, έργα μικτής τεχνικής καθώς και πρωτότυπα κοσμήματα με καλοκαιρινά θέματα όπως γοργόνες, άνεμοι, λουλούδια, θάλασσα με μια διάθεση ερωτική, αισθαντική και ανάλαφρη.

 

Η συνύπαρξη διαφορετικών καλλιτεχνικών δημιουργιών στο χώρο δραστηριοτήτων του APOS in Akroproro innovative art space δίνει μια δροσερή και ευχάριστη αίσθηση στον επισκέπτη και τον προκαλεί να ανακαλύψει τις κοινές αναφορές και θεματογραφία που ενώνει τους δημιουργούς. 

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15.9.2022